Termeni și condiții

 1. Vă aflați pe pagina https://pediatruldebuzunar.com/
 2. Pagina https://pediatruldebuzunar.com/ este un site educațional care își propune popularizarea unor noțiuni elementare de pediatrie în rândul părinților sau oricărei persoane interesate de sănătatea copiilor.
 3. Informațiile de pe pagina https://pediatruldebuzunar.com/ au scop exclusiv educațional. Ele nu vor fi folosite pentru a lua decizii diagnostice sau terapeutice în afara unui consult medical de specialitate.
 4. Informațiile de pe pagina https://pediatruldebuzunar.com/ nu înlocuiesc consultul la medic.
 5. Autorii site-ului nu iși asumă nicio responsabilitate legată de felul în care sunt înțelese și folosite aceste informații de către cititori.
 6. Textele publicate pe site-ul https://pediatruldebuzunar.com/ pot fi reproduse doar cu specificarea explicită și vizibilă a sursei, printr-un link, și fără a fi modificate în vreun fel.
 7. Imaginile originale cu sigla Pediatrul de buzunar pot fi reproduse sau distribuite doar cu specificarea explicită și vizibilă a sursei, printr-un link, și fără a fi modificate în vreun fel.
 8. Toate comentariile postate pe site vor fi moderate în prealabil de către autor.
 9. Prin publicarea unui comentariu pe site sunteți de acord cu politica de confidențialitate a site-ului https://pediatruldebuzunar.com/.
 10. Secțiunea comentarii este destinată schimbului civilizat de impresii și experiențe, păreri și opinii.
 11. Autorii site-ului nu își manifestă acordul cu orice opinie postată în secțiunea Comentarii, chiar dacă permit afișarea acestora în spiritul dreptului la exprimare.
 12. Autorii site-ului își rezervă dreptul de a modera așa cum consideră adecvat orice comentariu înaintat spre publicare site-ului https://pediatruldebuzunar.com/.
 13. Nu vor fi permise pe site comentariile lipsite de politețe, agresive, obscene, discriminatorii, rasiste, pseudoștiințifice sau conspiraționiste.
 14. Secțiunea comentarii nu este destinată cererilor de diagnostice, interpretărilor de analize sau programărilor la consult.